Reviews, testimonials en reacties

Reviews, testimonials en reacties

Kom naar de Open Avond in Meppel 7 juni Info & Aanmelden

Reviews van Havingness

Reviews van Havingness, testimonials en reacties

Wij houden van pluimen op de hoed, veren in de poepert, klappen op de schouder en dikke duimen omhoog. Dat is echt het enige waar we het voor doen… 😉

Dus als je iets wil delen, laat het ons horen via de mail.

Op deze pagina vind je reviews van havingness, testimonials en biechten van studenten en cursisten bij Havingness, en ook reacties van bezoekers van Open Dagen & van aanvragers van afstand-healings.

 

 • Dank je nogmaals voor deze mooie Open Stroom Meditatie.
  Ontroering.
  Voor mij was het niet alleen: hoe behoud ik mijn eigen ruimte, maar ook weer het besef: ik mĂĄg mijn eigen ruimte hebben.
  Wilma 
 • Ja hoor, weer met een big smile geluisterd.
  Over  “communicatieruimte”: dĂĄt was een eye-opener.
  Joke 
 • “Afgelopen zaterdag heb ik jullie open dag bezocht: wat hadden jullie een ontzettend mooie open dag: complimenten over de organisatie en het aanbod van de verschillende workshops. Klasse, ik heb genoten en ben echt onder de indruk van de kwaliteit in de gegeven workshops. Graag wil ik me aanmelden voor de oriĂ«nterende 4 lessen in januari / februari.”
  Vrolijke groet, Tine 
 • “Een heel bijzondere cursus, dat is dit. Een cursus die me leert om te ervaren, in plaats van te bedenken wat er allemaal in me omgaat. Dat ervaren doe je onder meer door stil te zitten, je ademhaling te volgen en visualisatie-oefeningen te doen. Op die manier kijk je als het ware naar jezelf en naar je eigen energie. Het is wonderbaarlijk om te merken wat je dan allemaal te weten komt. En passant biedt de cursus ook tools om te leren relaxter en luchtiger in het leven te staan.Hoewel ik in het begin even moest wennen aan het jargon en de oefeningen, ben ik inmiddels helemaal om. Zweverig is het allemaal niet; eerder behoorlijk down to earth. En gelukkig wordt er ook veel gelachen!”
  Cursiste Basisopleiding Beetsterzwaag 
 • “Door het deelnemen aan de basisopleiding heb ik kennisgemaakt, geleerd, om op een andere manier naar mijn energie te kijken. Het was vooral een proces van bewustwording. En daarnaast, tussen de oefeningen door ook veel nieuwe kennis opgedaan.Oefeningen vond ik erg leuk en praktisch om te doen. Je voelt gelijk waar het “om draait”. Kon de oefeningen ook gelijk toepassen in mijn werk als verpleegkundige. Heel prettig! De manier waarop de cursus werd gegeven, sprak me erg aan. Ontspannen, op maat, deskundig, humor. Kortom: helemaal goed!”
  Cursiste Basisopleiding Beetsterzwaag 
 • “Tijdens mijn werk in de grootschalige noodopvang voor vluchtelingen in Heumensoord realiseerde ik mij wat het energiewerk me heeft opgeleverd. Voorheen zou ik mijn eigen emoties in contact met anderen, die vaak vertwijfeld, verdrietig of boos waren, ‘geparkeerd’ hebben en mijn adem inhouden, waardoor ik met hoofdpijn naar huis ging, en de ervaringen alsnog moest verwerken.Nu kan ik er voor zorgen dat mijn energie blijft stromen als ik in contact ben met de ander, zodat ik mijn vitaliteit behoud. Ik hield veel meer energie ‘over’ om het werk te doen. Ook mijn grondhouding is veranderd; zou ik voorheen gevoelens van tekortschieten hebben, nu kan ik dat gemakkelijker van me af laten glijden en ga ik uit van het principe ‘dit is wat het is’, zonder daar direct een oordeel over te vellen.”
  Eveline Poll afgestudeerd aan de Reading Opleiding 
 • “Ik vond het vorige week zaterdag erg prettig en effectief. Wat mij o.a. aanspreekt is ‘gewoon’ oefeningen doen i.p.v. veel theorie/praten. Heerlijk naar mijn eigen energie.”
  Bezoekster Open Les in Beetsterzwaag 
 • “Ik wilde even vertellen dat ik heel veel gehad heb aan Leven & Dood studies in het hele proces van ziek zijn en sterven van mijn vader. Het heeft me heel erg geholpen in rustig zijn en bij hem blijven tijdens zijn laatste uren en de weken ervoor.”
  Oud-studente Leven & Dood studies Utrecht/Vught 
 • “Ik vond de les (en healing) vandaag heel waardevol. Helder, nuchter, en bruikbaar (en grappig, da’s ook leuk). Nog bedankt daarvoor! Meteen in de bus terug al toegepast :)”
  Bezoekster Open Les Beetsterzwaag 
 • “Ik was afgelopen 9 december bij jullie geweest in Beetsterzwaag. Het heeft mij erg geraakt. Volgens mij is het wel goed voor mijn ontwikkeling en om uit mijn schulp te komen om de basiscursus te doen.”
  Groetjes Marga 
 • “Wat een leuke en fijne oefeningen. Het ging goed, de kleuren, wat ik dan voelde, etc. Bij de kleuren voel je je echt zo. Grasgroen was mijn fijnste kleur, een blij huppelend, spontaan, vrij meisje.”
  Cursiste Basiscursus Beetsterzwaag 
 • “Ja, ik vond het een fijne dag zondag, leuke groep vrouwen, mooie begeleiding van Annemarie en onderwerpen die bij mij weer inzicht brachten en waar ik wat mee kan. Voor herhaling vatbaar! Maar zoals gezegd houd ik de vrouwendagen in het oog en als ik kan wil ik graag vaker komen/meedoen. Het voelde als een kadootje!”
  Deelneemster Vrouwendag Beetsterzwaag 
 • “Zo mooi! Er werden weer een paar dingen duidelijk voor me. De oefeningen gaan me steeds beter af. Voel duidelijker de energie stromen. En je opvullen met je zon, ineens begreep ik de oefening vorige week en voelde ik het. 🙂 Je uitleg over aarde- en kosmische-energie vond ik heerlijk om naar te luisteren. Zoals je het vertelde, het leek wel of je licht gaf, mooi om te zien. Nou zoals je misschien wel merkt ben ik erg enthousiast en kijk ik uit naar zaterdag!”
  Cursiste Basiscursus Beetsterzwaag 
 • “Ik volg de lessen met zoveel plezier. Het is nooit belerend en altijd vriendelijk, ik leer ook wat vriendelijker en meer begripvol voor mezelf te zijn.”
  Cursist Mannen & Energie Beetsterzwaag 
 • Er is zondag een wereld voor mij open gegaan. Letterlijk! Ik kan me bewegen in een nieuwe dimensie. Daardoor ben ik diep geroerd. Een dimensie waarvan ik al lang weten heb en zo nu en dan bewust mee communiceerde, geconcentreerd op 1 vraag, maar niet verder kon kijken.Nu heb ik het gevoel van vrijheid om die wereld te verkennen en vrij te communiceren met wie ik er ontmoet. Ik ben helemaal enthousiast van de mogelijkheden die dit biedt. En hoe doorspekt die dimensie is van supreme being net als de aardse dimensie.Als ik kijk naar anderen die de stappen hebben gezet om op dit punt te komen vind ik dat enorm inspirerend en getuigen van moed. Ik kan nauwelijks geloven dat ik op dit punt sta met mezelf.Ik wil het graag delen, omdat ik dit pure moment zo lang mogelijk wil ervaren. Dank je wel voor de lessen 🙂
  Hartelijke groet, Antoinette (student Trance Medium Droomprogramma)

 • Drie jaar lang heb ik met ontzettend veel plezier en enthousiasme het Trance Medium Droomprogrammagevolgd bij Havingness.Het was een hele goede volgende stap voor mij, na eerder de Reading-opleiding en het Graduate Programma bij het CLI in Utrecht te hebben gedaan.Het ervaren van en werken met Trance Medium Energie is voor mij een geweldige beleving. Een beleving die moeilijk in woorden is uit te drukken. Dus daarom maar een beeld: Mijn hele leven al droom ik af en toe over een enorme uitgestrekte zolder. Ik sta aan het begin en overzie maar een klein stukje. De rest van de zolder is verborgen achter lange wapperende witte sluiers
intrigerend maar ik kan er niet naar toe, hoewel ik daar wel naar verlang. Sinds ik met Trance Medium Energie in aanraking ben gekomen gaan de sluiers een voor een open. En kan ik de nieuwe ruimtes bewonderen, onderzoeken en er aanwezig zijn.Er is een ander soort bewustzijn in die ruimtes. De tijd gaat er soms langzamer, en staat soms stil. Soms neem ik alles (mijn leven, de aarde, de tijd) van een afstand waar, en dat kan heel verhelderend en simpel, rustgevend zijn. Het is er stil, weids, helder. En soms is er ontroering. En een groot begrijpen. De effecten van die energie werken voor mij ook in het dagelijkse leven door. Om het bredere verhaal te kunnen zien, om met mildheid en distantie naar mijzelf, naar een ander, en naar een situatie te kunnen kijken is verfrissend. De begeleiding in de lessen past precies bij die energie: zonder oordeel, met veel ruimte om te ontdekken en te ervaren, en o ja, er wordt ook veel gelachen!
  Mariella
   
 • “Ik heb nog nooit zo hard gelachen bij een website die gaat over bewustwording en spiritualiteit. Geniaal! Ik zie in de agenda de Open Dag. Nu al zin in!”
  Agnes A. 
 • “Was een mooie les gisteren. Ik had mijn twijfels, maar ben blij dat ik ben doorgegaan.”
  Studente Groeiprogramma Beetsterzwaag
 • “Heerlijke lessen, over de non-verbale afspraken. Ik zat aan het einde van de les zaterdag VOL. Mooi dat een nieuw gebied bewust wordt gemaakt.”
  Deelneemster Workshop in Vught 
 • “Het channelen is echt iets bijzonders! Dat ik zo’n ‘duaal’ bewustzijn kan hebben… ik ben helemaal mezelf, ik denk en analyseer etc., en tegelijk ben ik iemand anders, en voel en praat helemaal als dat andere wezen… En zo helder en afgebakend, geen enkele verwarring, echt bijzonder!”
  Studente Trance-Medium/Droomprogramma Utrecht/Vught 
 • “Vanmiddag, wederom in de natuur, de healing gedaan. Je weet ze goed voor me te verzamelen, was weer bijzonder om naar te kijken en te ervaren wat de healing met mezelf doet. Heel ontroerend om naar te kijken.”
  Studente van het Trance-Medium/Droomprogramma Vught/Utrecht 
 • “Mede namens G.. nog een (klein) dankwoord voor de zo speciale zondag in Vught.”
  Student Trance-Medium/Droomprogramma Vught/Utrecht 
 • “‘k Had de afgelopen dagen het gevoel, alsof er een “rotsblok” is verplaatst rond het 4e chakra, eerst aan de voorkant, later aan de achterkant. Het fenomeen “ruggengraatzeer” hoort daar ook bij, Ăšn de kundalini energie was actief. ‘t Zal wel een effect van de healing zijn?”
  Reactie op afstandshealing van Trance Medium/Droomprogramma 
 • “Van alledrie komt het ons bekend voor wat er gezegd wordt. Fijn dat we ‘zomaar’ een healing hebben gekregen!”
  Reactie op afstandshealing van Trance Medium/Droomprogramma 
 • “Ik geniet ontzettend van de Mannencursus. De vorige les was ook erg fijn. Doordat ik nogal eens een afwijzing krijg van mijn sollicitaties loop ik er nogal eens tegen aan van net niet goed genoeg, of lang niet goed genoeg zijn. Uiteraard leeft dit gevoel wel vaker in me, dat ik denk iets niet te kunnen maar achteraf blijk ik het dan wel te kunnen. Donderdagavond heb ik wat van deze ‘shit’ kunnen opruimen.”
  Deelnemer Mannen & Energie Beetsterzwaag 
 • “Wat een geweldig fijne healing en feedback hebben mijn zus en ik gekregen! Nadat ik de tekst naar mijn zus had gemaild, kreeg ik meteen deze reactie van haar terug: “Wow. Mooi. Even traantje weg pinken. Maar van blijdschap. Alles begrijpen doe ik niet. Wel voel ik het aan wat er geschreven staat. Mooi onze verbinding.  I Feel it and love it.”
  Reactie op afstandshealing van Trance Medium/Droomprogramma 
 • Na een bewogen tijd van veel emoties van rouw, gepieker en de wens geluk, rust en balans te ervaren heb ik mij aangemeld voor de cursus IntuĂŻtieve Ontwikkeling. Deze cursus geeft mij inzicht in wie ik ben zonder de mening of belangen van anderen. De cursus geeft me rust en het vertrouwen in mijzelf om te kiezen voor mezelf.
  Maar ook het gegeven dat er meer is dan ratio. Ik durf meer op mijn gevoel te vertrouwen. De cursusleider is in staat om mij op een zeer prettige manier kennis te laten maken met mijn eigen ik. De cursusleider straalt rust en vertrouwen uit waardoor ik mij al vanaf het begin op mijn gemak voelde. Er wordt in duidelijke bewoordingen uitgelegd wat de visualisatie oefeningen inhouden. Na de oefening volgt er een terugkoppeling.
  Iedere cursist ervaart de oefeningen verschillend. De handvatten, de oefeningen ervaar ik als zeer zinvol. Ik kan het moeilijk vinden om mijn hoofd leeg te maken en in stressvolle situaties rustig te blijven omdat ik mij snel laat leiden door emoties. Door de cursus ben ik mij bewust van mijn gedrag en wat voor gevolgen dat kan hebben. Doordat ik van te voren grond leer ik tot rust te komen. Door positieve energie uit te stralen krijg je dat ook terug.  Hierna ga ik zeker een vervolg cursus doen.
  Alybetty 
 • Voor mij is het een verrijking
.Ik vind het fijn dat er oefeningen herhaald worden, zie niet altijd alle plaatjes/beelden duidelijk of ze van mij zijn of van een ander. Je zit er voor je zelf maar niemand heeft een oordeel over je
. Voelt veilig. Ik merk wel verandering in hoe ik dingen benader, dat is voor mijzelf goed maar mijn omgeving moet er aan wennen.
  Met vriendelijke groet, Lya

 

Geef ook je review, testimonial of reactie over een workshop of Open Dag.
Of hoe je de lessen bij Havingness ervaart of hoe een healing of reading jou is bevallen.

We horen het graag van je. Mail of vul het contactformulier in.

 

 

 

Open Dag op zaterdagochtend 29 juni 2024 van 10:00 - 14:00 uur

“Afgelopen zaterdag heb ik jullie open dag bezocht: wat hadden jullie een ontzettend mooie open dag: complimenten over de organisatie en het aanbod van de verschillende workshops. Klasse, ik heb genoten en ben echt onder de indruk van de kwaliteit in de gegeven workshops.”

Vrolijke groet, Tine

Meld je nu aan

Open Dag op zaterdagochtend 29 juni 2024 van 10:00 - 14:00 uur

“Afgelopen zaterdag heb ik jullie open dag bezocht: wat hadden jullie een ontzettend mooie open dag: complimenten over de organisatie en het aanbod van de verschillende workshops. Klasse, ik heb genoten en ben echt onder de indruk van de kwaliteit in de gegeven workshops.”

Vrolijke groet, Tine

Meld je nu aan